35 godina Optike Kraljević

35 naših godina... s vama zajedno!

Još se jedna kalendarska i poslovna godina primiče svome kraju, a u njoj Optika Kraljević obilježava 35 godina neprekidnog i uspješnog poslovanja.

Povodom 35 godina poslovanja u prosincu vam darujemo 35 % popusta za gotovinsko plaćanje na cijene sunčanih i dioptrijskih naočala i 20 % popusta za kartično plaćanje na cijene sunčanih i dioptrijskih naočala.*

Tridesetpetogodišnjom tradicijom, iskustvom i kvalitetom Optika Kraljević je postala sinonim za kvalitetan proizvod u području zaštite vida. Kvalitetnim rješenjima svojim korisnicima više od trideset godina omogućujemo bolji vid, a time i ugodniji i učinkovitiji rad, posebice onima kojima su naočale svakodnevno pomagalo u poslu kojim se bave. Jednostavnim jezikom kazano – naša je misija svih ovih godina pokazati i omogućiti ljudima da mogu vidjeti bolje!

 

 

 

*Popust vrijedi pri kupnji kompletnih dioptrijskih naočala (okvir + naočalne leće) i/ili sunčanih naočala od 2. 12. do 31. 12. 2019.

Popust se obračunava na blagajni. Popusti se ne zbrajaju niti se mogu kombinirati s drugim popustima, vaučerima, poklon-bonovima, akcije se isključuju.

 

Podijelite članak na društvenim mrežama: