IZVANREDNA OŠTRINA VIDA NA BILO KOJOJ UDALJENOSTI

AKCIJA 1+1: DVA PARA PROGRESIVNIH LEĆA PO CIJENI JEDNOG - VAŠ SAVRŠEN PAR ZA SAVRŠEN VID NA SVIM UDALJENOSTIMA!*

Imate li problema s čitanjem sitnih slova?

Posebno u zadnje vrijeme kada ste više na mobitelu i računalu jer radite od kuće?

 

Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica. Za više informacija nazovite nas na broj: 01/4825 071 ili nam pošaljite upit.

Uz Varilux suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju! Ove se progresivne naočalne leće savršeno prilagođavaju vašim potrebama.

Jeste li prevalili četrdesetu? Čini li Vam se da se nešto zbiva s Vašim vidom? Dok Vam se muti kad čitate novine, još je nekako podnošljivo. Međutim, kad postane stresno na poslu, kad više ne vidite dio monitora ili Vam "plešu" brojke na papiru, tada se već uspaničite.

Essilor Varilux_izvanredna oštrina vida na bilo kojoj udaljenosti

Ako pomislite da je riječ o starenju, dobra je vijest da je pomućen vid na blizinu poslije četrdesete posve prirodan proces jer oči gube elastičnost. U prosjeku, s 40 godina oči izgube jednu "rezervnu" dioptriju, s 50 dvije, a sa 60 i onu treću. U početku obično toga još nismo svjesni, osim na kraju dana pri slabijem osvjetljenju kad smo jako umorni i gladni. U prvoj se fazi snalazimo tako da se udaljavamo dok nam se slika ne izbistri, tj. uglavnom odmičemo tekst koji čitamo sve dok slova ne postanu čitljiva. Kad ruke postanu "prekratke", vrijeme je da potražimo savjet stručnjaka i provjerimo svoj vid.

Riječ je o prezbiopiji, prirodnom procesu starenja oka koje se događa gotovo svima nakon 45. godine života, a sve češće i ranije zbog sve duljeg vremena provedenog ispred ekrana. Oko gubi na fleksibilnosti zbog čega teže fokusira objekte. Tijekom vremena očna leća gubi elastičnost, tj. sposobnost fokusirati predmete.

Taj se fenomen može usporediti s autofokusom objektiva kamere koja ne fokusira sliku na ispravan način. Nekorigiranje ovog stanja ne usporava pojavu prezbiopije, ali dovodi do naprezanja i umora oka. Zbog toga je bolje korigirati prezbiopiju čim se uoče prvi znakovi i olakšati svakodnevno obavljanje aktivnosti.

Varilux, progresivne leće za naočale, optimalno su rješenje za problem s prezbiopijom. Varilux progresivi dizajnirani su kako bi vratili jasan i oštar vid na svim udaljenostima, bez stalnog mijenjanja naočala. Gornji dio leće služi za gledanje na daljinu, središnji dio služi za vid na srednjoj udaljenosti i donji dio za vid na blizu. Dovoljno je malo podignuti ili spustiti glavu i kroz progresivne naočale vidite sve - na svim udaljenostima: bilo da radite pri računalu, bilo da čitate knjigu, novine ili vijesti na mobitelu ili tabletu, bilo da svirate, slikate, operirate, varite, kuhate, čistite, vozite...

Personalizirane naočale

Danas je tehnologija daleko napredovala pa tako i svaki dizajn progresiva može biti personaliziran i prilagođen baš vašim potrebama, ovisno o tome čime se bavite, koliko često gledate i u koju vrstu ekrana.

Uz Varilux X suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju! Ove se progresivne naočalne leće savršeno prilagođavaju potrebama nositelja. Osiguravaju zamjedbu svakog detalja u zoni nadohvat ruke i puno šire, pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti kojima se bavite te su dizajnirane za generaciju nositelja koja se svakodnevno služi mobilnim uređajima, računalima i uvijek su "on-line".

Savršen vid za život u pokretu

Nositelj vrlo brzo osjeti sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom je tehnologijom dizajna eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid uz minimalno razdoblje prilagodbe. Budući da se savršeno prilagođava potrebama moderne generacije prezbiopa, Varilux X revolucionaran je odgovor za savršeno dobar vid nadohvat ruke i život u pokretu!

varilux x 1+1

Do 31. prosinca 2023. zatražite dva para progresivnih leća Varilux po cijeni jednog.*

Od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. uz svake kupljne progresivne naočalne leće Varilux X series, Varilux Physio, Varilux E series, Varilux Comfort i Varilux Digitime

drugi par progresivnih leća (bijele, fotoosjetljive ili sunčane; za rad, sunce, za športske aktivnosti) Vam poklanjamo.*

Također, kao drugi besplatni par leća možete zatražiti i Essilor Interview.

Essilor Interview

Essilor Interview je idealan dodatni par naočala za prezbiope, koji najveći dio dana provedu ispred ekrana i trebaju oštar vid na blizinu ili srednju udaljenost.

Ako dosta vremena provodite u automobilu, a trebate korekciju vida za daljinu i blizinu (savršen pogled na cestu, ​retrovizore i stražnje staklo, kao i navigacijske uređaje i kontrolnu ploču), onda kao drugi par u ovoj akciji možete izabrati progresivne leće EyeDrive PAL.

Zašto dva para naočala?

SIGURNOST

Rezervne naočale u slučaju gubitka ili oštećenja prvog para

NAOČALE ZA RAZLIČITE SITUACIJE

Jedne naočale za rad u uredu, jedne za športske aktivnosti i odmor

Aktivnosti koje su vezane za otvoreni prostor, izloženost jakom sunčevom svjetlu, zahtijevaju adekvatnu zaštiitu kao i dobar vid. Sunčane naočale u Vašoj dioptriji bi sigurno pomogle.

NAOČALE ZA SVAKU PRILIKU

Ozbiljan okvir za poslovne prilike, malo "otkačen" okvir za opušteni vikend

PROMIJENITE IMIDŽ

Zašto nositi jedan okvir i imati jedan izgled kada okvir možete uskladiti s odijevanjem

 

*Akcija Varilux 1+1 vrijedi uz kupnju okvira u Optici Kraljević za oba para leća. Dioptrija naočalnih leća mora biti ista, kupac plaća skuplji par leća. Oba para leća moraju se naručiti istodobno. Akcija traje od 1. 1. do 31. 12. 2023. ili do isteka zaliha i ne može se kombinirati niti zbrajati s drugim akcijama, popustima, sniženjima ni vaučerima.

 

 

Podijelite članak na društvenim mrežama: