EyeDrive® - vozite sigurno, odmorite oči

EyeDrive® idealna je leća za osobe koje puno vremena provode na cesti: kao savršen drugi par naočala za vožnju ili kao prvi par za cjelodnevnu uporabu, poglavito za one koji prvi put nose naočale. EyeDrive® je leća koja će nositelje oduševiti svojim jedinstvenim svojstvima: smanjuje bliještanje te pruža široko vidno polje u svim zonama - tijekom cijelog dana i noći.

EyeDrive leće za vozače

Prema istraživanjima, gotovo svaki drugi vozač osjeća nelagodu zbog automobilskih farova koji dolaze u susret (izvor: 2002 Vision Imapct studija).

NOVA TEHNOLOGIJA U IZRADBI NAOČALNIH LEĆA

EyeDrive® tehnologija s Reflect Control tehnologijom je inovacija usporediva s razvojem električnih automobila u automobilskoj industriji. Ovaj novi segment posebno je dizajniran kako bi pružio svjež i jasan vid danju i noću - idealno rješenje za vozače. Kada naočalne leće s antirefleksnim slojem dosegnu svoje granice, EyeDrive® je tu da omogući izuzetnu oštrinu vida, osobito noću.

KOJE SU PREDNOSTI?

Zahvaljujući tehnologiji Reflect Control, znatno je smanjeno blještanje od autobilskih farova koji dolaze u susret, kao i blještanje koje dolazi od ulične rasvjete. Poboljšan je kontrast, vid je oštriji pa se lakše uočavaju detalji koji su izloženi blještanju, šire je vidno polje što iziskuje manje napora pri vožnji i time vožnju čini ugodnom i sigurnom.

EyeDrive leće za vozače

Danju naočalne leće EyeDrive® funkcioniraju kao naočalne leće s kompletnom zaštitom, dok su tijekom noći njihove karakteristike dvostruko bolje. Nova tehnologija izvedbe osigurava vozačima dobru kvalitetu vida u svim zonama gledanja – čak i u složenim situacijama tijekom noćne vožnje ili parkiranja.

 

 

                              

 

Podijelite članak na društvenim mrežama: