Kontaktne leće već od 7 kuna dnevno!

Želite kontaktne leće već od 7 kuna dnevno?**

Iskoristite ljetnu akciju u Optici Kraljević - 33 % gratis za jednodnevne kontaktne leće DAILIES: uz pakiranje od 90 leća dobivate 30 leća gratis, a uz pakiranje od 30 leća dobivate 10 leća gratis!

Dailies banner DAILIES, jednodnevne leće, savršene su ako trebate korekciju vida, a želite uživati u moru, odbojci na pijesku i drugim ljetnim aktivnostima.*

Imate astigmatizam? DAILIES AquaComfort Plus Toric pravi su izbor za korekciju astigmatizma! Isprobajte DAILIES i zaboravite na brigu oko brisanja, čišćenja, skidanja/stavljanja naočala...

Kontaktne leće DAILIES tako su jednostavne - nema potrebe za čišćenjem i održavanjem tekućinama za leće. Navečer ih samo bacite i drugi dan uzmete novi, svježi par! Stoga se jednodnevne leće smatraju idealnima za početnike u nošenju kontaktnih leća. Također, najprikladnije su za održavanje visokih higijenskih uvjeta jer svaki dan bacate iskorištenu leću i stavljate novu, čistu leću u oko.

Potražite do 31. 8. 2016. svoj DAILIES po najpovoljnijim cijenama, uz 33 % gratis leća na poklon.

Dailies banner ljetna promocija 

*Savjetujte se sa svojim očnim specijalistom o nošenju kontaktnih leća tijekom športskih aktivnosti, uključujući plivanje.

**pakiranje od 90 leća, tijekom promocije 33 % gratis leća!

 

Promocija traje do 31. kolovoza 2016. ili do isteka zaliha.

Promocija se odnosi na sljedeće proizvode iz DAILIES obitelji: na pakiranja od 30 leća DAILIES AquaComfort Plus, DAILIES AquaComfort Plus Toric i DAILIES AquaComfort Plus Multifocal te na pakiranje od 90 leća DAILIES AquaComfort Plus. Promocija se ne odnosi na DAILIES TOTAL 1.

 

 

Podijelite članak na društvenim mrežama: