Dugotrajna zaštita protiv zamagljivanja

Jedan od uobičajenih problema s kojima se susreću nositelji naočala jest zamagljivanje. Ono može ometati vid i prouzročiti neželjeno i neugodno "sljepilo" koje neočekivano utječe na našu svakodnevnicu. Imamo rješenje za ovaj problem: Essilor je razvio Optifog, inovativnu leću s ekskluzivnim svojstvom protiv zamagljivanja.

Zamagljivanje se pojavljuje pri brzoj promjeni temperature u okruženju u kojem je velika vlažnost zraka. To se može dogoditi u bilo kojem trenutku tijekom dana, u svakodnevnim situacijama:

1. Promjena okoline

Ulazak u autobus                       Izlazak iz auta

optifog bus and car                                     

2. Aktivnosti u zatvorenom

Pijenje toplih napitaka

optifog drinking           

3. Aktivnosti na otvorenom

Trčanje                                  Skijanje

optifog running and skiing

 

4. Na poslu

Operacija                                Gašenje vatre

optifog surgery and fireman

                          

Inovacija

optifog krpica

Optifog Smart krpica aktivira Optifog sloj na Optifog lećama. Kapljice koje obično zamagljuju vid raspršuju se po površini leće, po nevidljivom sloju protiv zamagljivanja.

Rezultat:

optifog frame

Bez iskrivljenja slike i gubitka kontrasta

Sloj protiv zamagljivanja na Optigfog leći aktivira se Optifog Aktivatorom i štiti od zamagljivanja do jednog tjedna. Optifog se preporučuje svima koji imaju problema sa zamagljivanjem leća te je pogodan za sve vrste korekcije. Uz zaštitu od zamagljivanja Optifog leće pružaju i sljedeće prednosti:

optifog benefit

Napomena: standardne prozirne leće ne mogu zamijeniti leće za sunce poglavito u ljetnoj sezoni jer one nude najbolju UV zaštitu i najbolju udobnost vida. Optifog Sun s Crizal UV jamči E-SPF of 50+. Standardne prozirne leće ne mogu zamijeniti leće za sunce poglavito u ljetnoj sezoni jer one nude najbolju UV zaštitu i najbolju udobnost vida. S Crizal UV jamči se E-SPF of 50+.

 

 

 

Podijelite članak na društvenim mrežama: