Osjetite svu ljepotu sunca

Škiljite li ili naprežete oči da vidite kada ste za volanom ili se probijate svojim skuterom kroz grad? Možda će vam trebati naočale da biste jasno vidjeli sve što je pred vama.

Jasan vid presudan je za sigurnu vožnju autom, biciklom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom. Čak i manje oštećenje vida - ili distrakcija - može vam smanjiti vrijeme reakcije kada je svaki djelić sekunde bitan kako bi se spriječila nezgoda.

Vozite li se biciklom na posao ili vozite u zalazak sunca, blještavilo jake sunčeve svjetlosti može otežati jasno gledanje. Kvaliteno su rješenje naočale s polariziranim lećama Experio jer eliminiraju blještanje nastalo refleksijom od vlažne površine ceste, komandne ploče i drugih automobila i tako vožnju čine ugodnijom.

Osim toga pružaju najviši stupanj UV zaštite unutar tehnološkog asortimana naših proizvoda. To čini Xperio leće savršenim za svakoga tko ima osjetljive oči, ali i za sve koji žele kvalitetne sunčane naočale.

Nosite dioptrijske naočale, a želite uživati u suncu? Nema problema! Kombinacijom Experio polarizacije i dioptrije na lećama dobivate moderne sunčane naočale, ali i zaštićen vid od štetnih sunčevih zračenja i savršenu percepciju boja.

BOLJI KONTRAST - BRZA REKACIJA ZA VRIJEME VOŽNJE - BOLJA OŠTRINA VIDA. Potražite u našim optikama.

 

 

Podijelite članak na društvenim mrežama: