Uživajte u istinskoj ljepoti sunca uz kvalitetnu zaštitu očiju

Ako imate naočale s dioptrijom u zatvorenom prostoru, zašto ne biste imali i sunčane naočale s vašom dioptrijom vani? Je li vaš vid manje važan kada ste na otvorenom? 

Uskladite svoje aktivnosti na suncu s potrebama vašeg vida uz Essilor Xperio sunčane naočalne leće s Crizal®Sun XProtect doradom!

Essilor Xperio

Ova kombinacija pruža vam najbolju UV zaštitu uz jasan vid i atraktivan dizajn, bez kompromisa.

Dizajnirane da traju

Crizal®Sun XProtect  uz Ionic Shield™ tehnologiju štiti od ogrebotina i  prljavštine tako da su vaše sunčane leće trajnije i otpornije. Kako biste dugo uživali u njihovim prednostima, spremite ih u futrolu kada ih ne koristite i brišite ih krpicom koju ste dobili uz svoje leće s Crizal®Sun XProtect doradom.

Crizal Sun Xprotect               

Najbolja zaštita za najbolji vid

Četvrtaste, okrugle, aviator, mačkaste... sunčane naočale neizostavni su modni detalj na suncu. 

Međutim, sunčane naočale puno su više od trendovskog dizajna: pružaju kvalitetan i oštar vid na suncu uz neophodnu zaštitu od štetnih UV zraka, prašine i prljavštine.

Essilor Xperio sunce
 

Za većinu sunčanih naočala na kojima piše da blokiraju  100 % UV to se odnosi samo na prednju površinu leće. Crizal®Sun XProtect dorada pruža obostranu zaštitu i na prednjoj i na stražnjoj površini što pridonosi optimalnoj zaštiti oka kao i udobnosti vida na otvorenom.

Pružite puni potencijal svom vidu i uživajte bezbrižno u aktivnostima na suncu uz Xperio sunčane leće s Crizal®Sun XProtect doradom! Potražite u našim optikama.

Sada, na pragu ljeta, uvodimo i nove boje koje su nastale nadahnute najnovijim modnim trendovima i bogatstvom svijeta boja: Chocolate, Charcoal i Agadir Blue!

Essilor Xperio 2022 nove boje

Podijelite članak na društvenim mrežama: