Nosi inteligentne naočale i kontroliraj svjetlo

Znaš li da 9 od 10 osoba kaže da je osjetljivo na svjetlost, a njih 8 od 10 kaže da bi voljelo da se njihove naočale prilagođavaju svjetlu, a tek 1 od 10 nosi pametne naočale, koje se prilagođavaju?

Transitions_Light Under Control

 

Transitions Signature GEN 8 nova su generacija fotoosjetljivih leća u ponudi od 1. 3. 2020. za nositelje naočala koji žele sve bez kompromisa - zaštitu od štetne svjetlosti, zatamnjenost vani, prozirnosti u zatvorenom prostoru, brzu reakciju i dugotrajnost.

U razdoblju od 1. 3. do 31. 5. 2020. uz kupljeni par naočalnih leća Transitions Signature GEN 8 na poklon dobiješ prozirne ili sunčane leće*.

Danas nositelj naočala, osim što treba korekciju vida, tj. dobar i oštar vid, također želi i kontrolirati količinu svjetla koja dopire do očiju. Budući da se svjetlosni uvjeti u kojima danas boravimo i radimo rapidno mijenjaju (iz otvorenog prostora u zatvoreni s različitim intenzitetom umjetne led svjetlosti i obrnuto), potrebne su fotoosjetljive naočale koje će izuzetno brzo reagirati na promjenu količine svjetla.

Transitions Signature GEN8

To su fotoosjetljive leće najnovije generacije - Transitions Signature GEN 8.

  • automatski se prilagođavaju promjenjivim svjetlosnim uvjetima
  • u potpunosti blokiraju štetne UV zrake
  • propuštaju upravo onoliku količinu svjetla koja je potrebna za kvalitetan i udoban vid
  • brzo aktiviraju zatamnjenost na otvorenom
  • brzo se vraćaju u prozirno stanje u zatvorenom prostoru
  • štite oči od jakog svjetla na otvorenom prostoru
  • štite oči od neugodnog umjetnog svjetla u zatvorenom prostoru
  • aktiviraju zatamnjenost i iza vjetrobranskog stakla u vozilu što omogućuje ugodnu vožnju

Dostupne su, osim u klasičnim bojama (siva, smeđa, sivo-zelena), i u modernim, mladenačkim bojama (plava, zelena, ljubičasta, jantarna).

 

*Gratis leće su Smile HMC lager ili SMILE SUN bez dorade. Odabrane gratis leće Smile HMC lager ili SMILE SUN bez dorade moraju biti istog ili manjeg indeksa loma kao i Transitions leće i dioptrija po vašem izboru.

Podijelite članak na društvenim mrežama: