Varilux E serija

BRZA PRILAGODBA ZA NOVE NOSITELJE

Proizlazeći od najnaprednije tehnologije na polju optike, progresivne leće Varilux S serije predstavljaju revoluciju u progresivnim lećama i potpuno novo iskustvo za prezbiope, u prvom redu - neograničen vid na svim udaljenostima. Sada, leće Varilux E serije proširuju portfelj Varilux serije pružajući jednostavniju prilagodbu još većem broju nositelja - kvalitetan vid za sve prezbiope.

Varilux E series chef

BRZA PRILAGODBA I OŠTAR VID

87% osoba koje trebaju multifokalne leće mišljenja su da je za prilagodbu na ovu vrstu leća potrebno duže vrijeme. Ustanovili smo da izobličenje slike najviše utječe na sposobnost prilagodbe. Varilux E series smanjuje izobličenje, tj. "plivajući efekt" i osigurava brzu adaptaciju na progresivne leće.

Varilux E series

PREDSTAVLJAMO SwimControl

Kako bi se smanjilo izobličenje slike karakteristično za standardne progresivne leće, izumljena je jedinstvena tehnologija koju nazivamo - Swim Control. Swim Control tehnologija korisiti se pri izradbi Varilux E series leća i pridonosi brzoj prilagodbi, smanjuje iskrivljenje slike i povećava udobnost vida.

Varilux E series leće mogu biti prilagođene na osnovi pet jedinstvenih mjerenja uključujući oblik oka i okvir koji želite nositi. Sve to je moguće zahvaljujući jedinstvenom procesu uzimanja mjera kojim se služimo u našoj optici. Ovaj stupanj personalizacije osigurava izradu jedinstvene leće koja vam pruža najbolji doživljaj gledanja.

Essilor Visio Office

 

 

Podijelite članak na društvenim mrežama: